Revit plugin.jpg

Download

U kunt de informatie van bouwdelen gebruiken binnen AutoCAD, Revit, ARKEY/Adomi met ASD en exporteren naar IFC. Voor het verkrijgen van een Revit model is Autodesk Revit software en een BouwConnect plugin vereist. De modellen worden op maat gegenereerd en zijn middels de plugin direct in Revit te plaatsen.

Download plugin
Ontbrekende data.jpg

Veel gestelde vragen

Heb ik de Revit Plugin nodig?
Als u vanuit de BCB Online een Revit model wilt exporteren heeft u de Revit Plugin nodig. De modellen worden op maat gegenereerd en kunnen direct in Revit geplaatst worden.
Heeft u de BCB Pro gedownload en geïnstalleerd op uw systeem dan heeft u geen Revit Plugin nodig.

Wanneer fabrikanten in de BCB zelf Revit-modellen aanbieden dan staat er in het productoverzicht naast de button Revit (plugin nodig) ook een button met alleen de aanduiding Revit. In deze gevallen is de CAD informatie van het product direct voor Revit beschikbaar.

Hoe installeer ik de Revit Plugin?
• Om de Revit plugin te gebruiken dient Revit geïnstalleerd te zijn
• De Revit plugin werkt alleen met de volledige versie van Revit 2015 en nieuwere versies - Revit LT wordt niet ondersteund.
• Om de Revit plugin te installeren zijn administrator rechten vereist;
• De Revit plugin haalt informatie van een website die voorzien is van een poortnummer. Dit poortnummer moet niet door uw firewall afgeschermd zijn.
• De plugin wordt geïnstalleerd in één van de volgende Revit mappen:
C:\ProgramData\Autodesk\Revit\Addins\2015
C:\ProgramData\Autodesk\Revit\Addins\2016
C:\ProgramData\Autodesk\Revit\Addins\2017

De naam van de plugin-file is: APIDBBStartApp.addin

Hoe gebruik ik de Revit Plugin?
1. Download en installeer de Revit plugin
2. Open Autodesk Revit
3. Klik op 'Revit via PlugIn' bij het product dat wilt plaatsen.
4. Vink aan dat de melding, in uw browser, niet meer getoond dient te worden.
5. Plaats het model in Revit.

De plugin werkt niet
Ondervindt u problemen met een eerder geïnstalleerde plugin, dan adviseren wij u de laatste versie van de plugin te downloaden en opnieuw te installeren.

Heeft u een vraag?

Onze supportmedewerkers helpen u graag, bel 073 690 1622

Of blijf op de hoogte van BouwConnect