Loading...
  15 januari 2019

Axess: marktleider in elektrisch aangedreven plateauliftinstallaties en cabineliften

Een interview met Gertjan Esenkbrink, Senior Sales Accountmanager bij Axess.

Axess levert en produceert elektrisch aangedreven plateauliftinstallaties (type Premier) en cabineliften (type Prestige en Souvereign) die zeer geschikt zijn als huislift doordat de Axess-producten bijna geen put nodig hebben. Sinds de oprichting in 1995 plaatste Axess meer dan 5000 liften in Nederland.

Wij hadden een gesprek met Gertjan Esenkbrink, Senior Sales Accountmanager bij Axess:

Axess produceert in eigen huis de meest moderne liftinstallaties. De Axess Premier en Prestige liften zijn uitgevoerd met een lichte draaideur en de Souvereign is een volledig automatische lift voorzien van telescopische schuifdeuren.

Iedereen die merkt dat het trappen lopen wat minder gaat, langer thuis wil wonen of zijn woning wil aanpassen aan de laatste eisen op woongebied, is een potentiële klant voor ons. Daarnaast is Axess actief betrokken bij de renovatie en nieuwbouw van  panden en gebouwen. Kortom, overal waar men tegen lage bouwkosten een liftinstallatie wil plaatsen. Onze klanten zijn vooral erg blij omdat wij comfort verkopen. Onze liftinstallaties zijn namelijk zeer eenvoudig op te bouwen en vereisen geen grote bouwkundige aanpassingen, bijvoorbeeld een put van 50 tot 100 mm in plaats van een put van 1400 mm en  geen dakuitloop van 3600 mm. Axess plateauliften blijven keurig tussen de verdiepingen of onder het dak. Daarnaast worden de liften  in eigen huis ontworpen en ontwikkeld, dus met recht een Nederlands product!

Ook is Axess in staat maatwerk te leveren: het kan de ontwerpen aanpassen aan de wensen van de klant. Axess beschikt over een projectbureau dat de klanten professioneel begeleidt, maar er vooral voor waakt het project samen op tijd te voltooien. Axess verzorgt bovendien de montage en het onderhoud van de liftinstallaties.

 

'De BouwConnect Bibliotheek stelt onze technische productinformatie beschikbaar aan de ontwikkelaar, de architect en de aannemer, wij vinden de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van de BCB voor onze gebruikers van grote toegevoegde waarde.'

 

Axess liftinstallaties voldoet aan alle eisen en wettelijke normen, zoals de Europese Liftrichtlijn of de Machinerichtlijn 2006/42/EC. Axess was het eerste Nederlands bedrijf met een goedkeuring van het Liftinstituut NIVL voor de levering van zogenaamde platformliften. Tevens heeft Axess goedkeuringscertificaten conform de Machinerichtlijn voor de Go-Up , platform Premier , de cabinelift Prestige en de cabinelift Souvereign.

Axess werkt al geruime tijd samen met BouwConnect. De BCB biedt voor ons toegevoegde waarde doordat het onze technische productinformatie beschikbaar stelt aan de ontwikkelaar, de architect en de aannemer. Axess heeft daarnaast ook een dynamische liftgenerator met bestekservice. Alle informatie is digitaal beschikbaar, ook als het bedrijf of de organisatie zich bezighoudt met het BIM-model. Het geeft in een vroeg stadium van de bouw of het verbouwproces al inzicht in hoe e.e.a. gaat verlopen, waardoor er al in een vroeg stadium belangrijke beslissingen genomen kunnen worden. Daarnaast biedt het de gebruiker de mogelijkheid een bestek samen te stellen en dit toe te voegen aan het ontwerp en de aanvraag.

Wij zetten de BCB in de eerste plaats in als dienst/service; zoals gezegd vinden wij de toegankelijkheid en het gebruiksgemak voor onze gebruikers van grote waarde. Maar daarnaast gebruiken we het ook als marketingtool. We weten naar welke producten gekeken wordt, kunnen hierdoor snel en adequaat handelen en eventueel bijsturen. Wij zien al vroeg waar de vraag ligt of komt. Kortom: Axess en de BCB vormen samen een prima team voor het gebruikerscomfort!

 

Naar de liftselector.

 

 

 

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen