Loading...
  25 september 2018

Exclusieve samenwerking De Twee Snoeken en CAD Accent

Peter van Houwelingen, directeur bij CAD Accent, en Paul van Pelt, directeur bij De Twee Snoeken, ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

BouwConnect, de softwaredivisie van De Twee Snoeken, is met CAD Accent een exclusief samenwerkingsverband aangegaan voor de verkoop en ondersteuning van BouwConnect Bibliotheek Pro (BCB Pro) en ASD voor Revit.

ASD is de bekende bouwkundige CAD-applicatie voor de Nederlandse bouw die bouwkundig modelleren verrassend eenvoudig en efficiënt maakt. Voor het eerst is het gebruikersgemak van ASD nu ook beschikbaar voor Revit-gebruikers. ASD voor Revit sluit volledig aan op de functionaliteit van Revit en werkt in combinatie met de BCB Pro, die een ongekende hoeveelheid aanpasbare bouwdelen en producten bevat. De BCB Pro is overigens ook zonder ASD voor Revit te gebruiken.

BouwConnect heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van bouwsoftware. Naast de BouwConnect Bibliotheek, de slimste en meest uitgebreide bouwdeelbibliotheek van Nederland, heeft BouwConnect jaren ervaring met de ontwikkeling van bouwkundige software zoals Besteksoftware, Toetsingsmodules en ASD voor ARKEY/Adomi. CAD Accent is Autodesk Gold partner, Autodesk Training Center en is gespecialiseerd in Bouw en Infra. Door de samenwerking met CAD Accent is de ontwikkeling voor Revit in een stroomversnelling gekomen. Wensen en ervaringen van gebruikers worden gezamenlijk besproken en geven sturing aan de verdere doorontwikkeling.

Ook voor het aanbieden van cursussen wordt intensief samengewerkt en gebruikgemaakt van elkaars ervaring en expertise. Alle Revit-gerelateerde cursussen worden in Oss en Bodegraven gegeven in de uitstekend geoutilleerde cursuslokalen van CAD Accent door trainers van CAD Accent en De Twee Snoeken.

Paul van Pelt, directeur bij De Twee Snoeken: 'We zijn bijzonder trots op deze nieuwe ontwikkeling. De Revit-markt is nieuw voor ons, maar door de samenwerking met CAD Accent maken we een vliegende start en kunnen we nauw aansluiten op de behoeften die in deze markt leven. De reacties op onze producten voor Revit zijn nu al heel enthousiast en geven ons veel vertrouwen in de toekomst.'

Peter van Houwelingen, directeur bij CAD Accent: 'We hebben ervaren dat ASD voor Revit tegemoet komt aan de wensen van onze gebruikers. Ze vinden in ASD de ondersteuning waar ze al lang naar op zoek waren. In De Twee Snoeken vinden we een betrouwbare partner die heeft bewezen te begrijpen wat de gebruiker nodig heeft en bovendien in staat is hiervoor de geschikte software te ontwikkelen.'

 

ASD en de BouwConnect Bibliotheek voor Revit zijn vanaf 25 september 2018 beschikbaar.

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen