Loading...
  11 maart 2020

Building Holland 2020


Laatste nieuws, 12 maart 2020 - Vanwege het coronavirus wordt Building Holland verplaatst van eind maart naar de laatste week van oktober.


Op Building Holland 2020 (RAI Amsterdam, 24 - 26 maart) ziet u de meest recente innovaties en vernieuwingen in de digitalisering van de bouw en de leefbare gebouwde omgeving. Paul van Pelt van De Twee Snoeken is een van de sprekers. Op woensdag 25 maart vertelt hij op het podium ‘Slim en Gezond’ hoe BIM de energietransitie goedkoper maakt.

De interactieve gebouwmodellen van WoonConnect tillen BIM naar een hoger niveau. Grootschalige verduurzaming van onze woningvoorraad komt daarmee binnen handbereik! Samen met (o.a.) Bouwend Nederland en Techniek NL ontwikkelen we een flexibele totaalaanpak die de planontwikkeling transparant maakt en zorgt voor grote kostenbesparingen.

Hoe we dat doen ziet u dus op woensdag 25 maart om 10.45 uur op het Podium ‘Slim en Gezond’. We nodigen u van harte uit om te komen kijken en luisteren en na afloop door te praten.

Registreer met deze link https://bit.ly/39fwrmB en bezoek Building Holland, van 24 t/m 26 maart in RAI Amsterdam. Meer info staat op www.buildingholland.nl.

 

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen