Loading...
  18 september 2018

Eternit leien en dakpannen

Een gesprek met Karl Iserbyt, Eternit Marketing Manager RESI Benelux.

Eternit is een fabrikant van bouwmaterialen in vezelcement voor daken en gevels. Daarnaast produceert het ook keramische dakpannen en betondakpannen. Het bedrijf biedt al sinds mei 2014 zijn producten met CAD-tekeningen en bestekteksten aan via de BouwConnect Bibliotheek. Hierna is de presentatie telkens geüpdatet met nieuwe producten en functionaliteiten zoals een texturengenerator.

Wij spraken Karl Iserbyt, Marketing Manager RESI Benelux:

"Wij produceren leien, keramische dakpannen, leipannen, betondakpannen, gevelstroken, gevelpanelen en golfplaten en leveren die aan onze klanten. Dat zijn aannemers, projectontwikkelaars, architecten, woningcorporaties, leidekkers en montagebedrijven.

De BouwConnect Bibliotheek is voor ons de centrale plek waar onze doelgroepen onze productinformatie terugvinden met 2D en 3D CAD, texturen en bestekteksten. De toegevoegde waarde is dat de gebruiker heel wat producten kan terugvinden op één enkele plek. 

Wij zien de BouwConnect Bibliotheek in de eerste plaats als een dienst, maar daarnaast vermelden we in de communicatie naar onze verschillende doelgroepen vaak dat onze data ook in BIM beschikbaar zijn."

Eternit heeft niet alleen zijn producten in de BouwConnect Bibliotheek, maar biedt de data ook aan via de door De Twee Snoeken - BouwConnect ontwikkelde CAD- & bestekservice met texturengenerator voor leien en dakpannen

"De goede zichtbaarheid van de BCB in de Nederlandse markt verhoogt de voorschrijvingskansen van onze producten!"

 

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen