Loading...
  16 juni 2020

GEALAN

“Wij willen als team graag naast onze klanten staan, meedenken en hen ondersteunen waar we kunnen” vertelt Bas van den Eerenbeemt, adviseur raamsystemen bij GEALAN. “Met veel relaties bouwen we ook echt een goede band op en werken we samen om onze producten en hun projecten naar een hoger plan te trekken.”

klik hier voor de GEALAN Online kozijnmoduleklik hier voor GEALAN in de BCB Online

Het Duitse GEALAN raamsysteem levert mooie producten voor de Nederlandse markt. Zoals het innovatieve S9000NL-kozijnsysteem, dat ideaal is voor de Nederlandse prefab-manier van bouwen. De kozijnen zijn ongekend slank in vergelijking met andere kunstofkozijnen en hebben hoge isolatiewaarden door het unieke 3-dichtingssysteem.

Online kozijnmodule
De S9000NL-kozijnen kunnen op maat worden samengesteld in de GEALAN Online Kozijnmodule van BouwConnect. “Zo kunnen wij iedereen gemakkelijk toegang geven tot de benodigde BIM-data, zoals dxf-, dwg- en IFC-bestanden”, zegt Van den Eerenbeemt. “BouwConnect zorgt ervoor dat we de juiste technische gegevens op een eenvoudige manier aan onze relaties kunnen verstrekken. Het is een service naar onze klanten die aansluit bij hun BIM-werkwijze.”  

Slim en duurzaam
Bij GEALAN merken ze, dat er ook vanuit de markt en de eindgebruikers steeds meer vraag is naar duurzame oplossingen en producten die bijdragen aan het snel energiezuinger maken van woningen. “Het is erg leuk om bij een bedrijf te werken dat voorop loopt in die ontwikkeling. Denk aan BENG-oplossingen met HR++ glas, hele lage U-waarden, slanke kozijnen die meer daglicht binnenbrengen en prefab producten die helpen om een huis in één dag van energielabel E naar label B te brengen.”

Renoveren
Van den Eerenbeemt is ook enthousiast over een ander nieuw product, de GEALAN SMOOVIO. Het is een schuifsysteem dat ruimtebesparing eigenlijk voor het eerst combineert met een perfecte afdichting. SMOOVIO wordt steeds populairder bij Nederlandse architecten en meer en meer toegepast in nieuwbouwplannen: “Je wint er enorm veel ruimte mee, en je kunt rekenen op goede thermische en akoestische isolatie. Daarbij kunnen we met deze nieuwe techniek een enorme verduurzamingsslag maken in bestaande woningen. Denk maar eens aan alle aluminiumschuiframen met enkele beglazing die we nog zien in huizen uit de jaren 1970 en ’80. En de gordijnen kunnen gewoon blijven hangen, want het schuifelement komt maar 8 mm naar binnen!”

Links
Verschillende producten van GEALAN zijn opgenomen in de BouwConnect Bibliotheek Online & Pro en voorzien van CAD-tekeningen en bestekteksten. De online productinformatie van GEALAN wordt gratis beschikbaar gesteld. Professionals die aan het grasduinen zijn in de BCB-Online, kunnen via de BIM-servicelink hun gewenste GEALAN-kozijn selecteren en CAD- en bestekinformatie downloaden.

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen