Loading...
  4 december 2018

Kawneer: wereldleider in aluminium ramen, deuren en gevels

Een interview met Richard Meyer, Manager Project Acquisitie bij Kawneer.

Kawneer is een wereldleider op het gebied van aluminium ramen, deuren en gevels, met vestigingen in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika.

Wij spraken Richard Meyer, Manager Project Acquisitie bij Kawneer:

In onze vestiging in Harderwijk werken zo’n 150 collega’s aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels voor de Benelux. Naast de profielsystemen bieden wij een royaal aanbod aan bijpassend hang- en sluitwerk. Ook zijn de systemen beschikbaar in inbraak- of brandwerende uitvoeringen. Door de beproefde kwaliteit en uitstekende prestaties zijn onze systemen geschikt voor de utiliteitsbouw én de woningbouw in zowel nieuwbouw als renovatie. Onze doelgroepen bestaan uit architecten, aannemers en adviseurs, maar ook investeerders en woningbouwcorporaties.

Wij zetten de BCB in ten behoeve van service: tekenaars kunnen dankzij de BCB  eenvoudig keuzes maken om tot het juiste product te komen en die kunnen ze vervolgens toepassen binnen het tekenwerk. Zo kunnen we iedereen die in aanraking komt met onze producten, zo breed mogelijk informeren over de beschikbare mogelijkheden.

Daarnaast hebben we  op ons Kawneer-serviceplein een eigen productselector opgenomen, die gekoppeld is aan onze website. Deze productselector, die ook door De Twee Snoeken is gebouwd, geeft architecten en bestekschrijvers de mogelijkheid keuzes te maken uit de beschikbare systemen om vervolgens bestekken in diverse formaten samen te stellen. We zien namelijk in toenemende mate dat gebruikers van onze systemen direct toegang willen hebben tot de productinformatie via onze website.

 

'BouwConnect is ontwikkeld door mensen die verstand hebben van de branche: zij kennen de vragen en weten door eenvoudige selectiecriteria het juiste antwoord te geven.'

 

 

 

 

 

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen