Loading...
  1 januari 0001

Nieuw: Online Cursus – On Demand

Deze Online Cursus – On Demand volg je waar en wanneer je wilt, helemaal in je eigen tempo! Met de overzichtelijke instructieteksten, handige instructievideo’s en praktijkoefeningen leer je snel hoe je de unieke functionaliteiten van BCB Pro en ASD voor Revit optimaal benut.

Deze Online Cursus – On Demand volg je waar en wanneer je wilt, helemaal in je eigen tempo! Met de overzichtelijke instructieteksten, handige instructievideo’s en praktijkoefeningen leer je snel hoe je de unieke functionaliteiten van BCB Pro en ASD voor Revit optimaal benut. Het digitale cursusmateriaal met instructievideo’s wordt bij iedere softwarewijziging up to date gebracht. Hierdoor beschik je direct over de meest actuele lesstof en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met ASD voor Revit verloopt het werken in Revit snéller met mínder klikken. ASD voegt handig gereedschap toe aan het lint met Revit-functies. Met ASD-Navigator kun je snel een projectstructuur opstellen en gemakkelijk navigeren tussen de bestaande, aangepaste en nieuwe toestand van het project. Deze functie maakt optimaal gebruik van de viewtemplates van Revit. Met ASD-invalshoek schakel je snel tussen verschillende projectfasen en regel je de weergave van views in op een afdrukblad. En er is nog veel meer!

Vervolgens gaan we aan de slag met BouwConnect Bibliotheek Pro (BCB Pro), de slimste en meest uitgebreide Revit- en BIM-bibliotheek voor Nederlandse bouwkundigen. BCB Pro levert een grote hoeveelheid configurabele bouwdelen (BIM-objecten). Aan de hand van ‘Wizards’ maak je snel zelf de benodigde families voor onder andere wanden, vloeren, daken en kozijnen. Ook zie je hoe BCB Pro ondersteuning biedt bij het 2D-detailleren, met 2D-export van bouwdelen en vrij te tekenen materialen. BouwConnect Bibliotheek Pro wordt via ASD volledig geïntegreerd in Revit.

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen

Nieuw: Online cursus – on demand (1)