Loading...
  28 juli 2022

Nieuw: Online cursus – on demand

De nieuwe Online Cursus – On Demand voor BCB Pro en ASD voor Revit volg je waar en wanneer je wilt, helemaal in je eigen tempo! Met de overzichtelijke instructieteksten, handige instructievideo’s en praktijkoefeningen leer je snel hoe je de unieke functionaliteiten optimaal benut. Deze cursus is ook nog eens een zeer voordelig alternatief voor een klassikale cursus.

Meer over deze cursus

Voor beginner en ervaren gebruiker
Ben je nog niet zo lang aan het werk met BCB Pro en ASD voor Revit? Dan krijg je met deze online cursus de software volledig onder de knie. Als ervaren gebruiker zorg je ervoor dat je alle handige onderdelen optimaal gebruikt en geen handige functionaliteiten misloopt

Altijd de meest actuele lesstof
Het digitale cursusmateriaal met instructievideo’s wordt bij iedere softwarewijziging up to date gebracht. Hierdoor beschik je direct over de meest actuele lesstof en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Leer duurzaam
Online leren is een groene keuze! Uit onderzoek van de Britse Open University is gebleken dat online cursussen leiden tot gemiddeld 90% minder energieverbruik en 85% minder CO2-uitstoot per student dan klassikale cursussen.

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen