Loading...
  20 september 2022

Samenwerking met CAD & Company

Wij informeren u graag over een nieuwe samenwerking tussen BouwConnect en CAD & Company (Platinum Partner Autodesk). In dit artikel stelt CAD & Company zich aan u voor.

Waarom deze samenwerking
Onze software, o.a. BCB Pro en ASD, wordt gebruikt in combinatie met verschillende BIM- en CAD-platforms, waaronder Revit en AutoCAD. Zelf zijn wij geen dealer van deze software, maar wij vinden het wel erg belangrijk om onze relaties in contact te brengen met een betrouwbare, innovatieve en klantvriendelijke Autodeskdealer.

Voorgaande jaren hadden wij een samenwerking met CAD Accent. Dit bedrijf is vorig jaar overgenomen door een andere organisatie, waardoor onze samenwerking is geëindigd. Om deze reden zijn we op zoek gegaan naar een andere partij. We kwamen al snel in contact met CAD & Company. Er was direct een klik en na een aantal gesprekken was de samenwerking een feit.

De mensen bij CAD & Company denken écht met u mee. U kunt bij hen terecht met al uw (Autodesk)vragen. Zij informeren u graag over de beste opties voor uw huidige of toekomstige Autodesksubscriptions en daarnaast bieden ze nog een aantal interessante extra’s, waaronder het gratis Kennisprogramma. Meer over dit unieke programma leest u verderop in deze nieuwsbrief.


CAD & Company


Aangenaam!
Wij zijn CAD & Company, trots onderdeel van de NTI Group. Wij ondersteunen en begeleiden implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, bieden trainingen door gecertificeerde trainers en delen kennis over nieuwe technologieën. Dit doen wij op basis van Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft software. Wij vinden het belangrijk dat je up-to-date bent en zo voorop blijft lopen. Onze ervaringen en expertise delen we graag, bijvoorbeeld via blogs, webinars, whitepapers en evenementen.

CAD & Company Universiteit 2022
Op donderdag 13 oktober van 9.00 - 16.00 uur vindt de CAD & Company Universiteit 2022 plaats. Tijdens dit gratis evenement in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam staat innovatie en digitalisering centraal. Laat je inspireren door klantcases uit jouw vakgebied en keynotes van Peter Ros en De Speld LIVE. 

Wij nodigen alle BouwConnect relaties graag uit voor dit interessante event waar je kunt sparren met vakgenoten. Je bent van harte welkom!

Aanmelden doe je hier.


CAD & Company kennisprogramma
Gratis Revit en AutoCAD cursussen met het kennisprogramma

Als bedrijf is het belangrijk om productief te zijn en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen. CAD & Company ondersteunt haar klanten hierbij door middel van het unieke kennisprogramma. Een kosteloos loyaliteitsprogramma waarmee je onder andere kunt deelnemen aan gratis Autodesk basiscursussen zoals Revit en AutoCAD. Daarnaast kan je kosteloos gebruikmaken van bepaalde softwaretools en ontvang je kortingen op aankopen.

Wij bieden BouwConnect relaties de mogelijkheid om direct aan het Kennisprogramma deel te nemen. Dit kan t/m 30 november as. Meer weten over het Kennisprogramma? Bekijk hier welke voordelen het kan bieden.

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen