Loading...
  8 oktober 2019

Unilin Insulation: pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingen

BouwConnect in gesprek met commercieel directeur Leon de Kok.

klik hier voor de UNILIN PRODUCTSELECTOR  | klik hier voor UNILIN IN DE BCB ONLINE

Goed isoleren is de eerste en belangrijkste stap naar gasloos verwarmen en koelen. Unilin Insulation Nederland werkt dan ook voortdurend aan onderzoek en ontwikkeling van innovatieve technologieën. Op de productiesites in Oisterwijk (Noord-Brabant) en Desselgem (België), worden producten gemaakt voor diverse isolatieoplossingen ten behoeve van alle delen van een gebouw.


Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Commercieel directeur Leon de Kok omschrijft Unilin als een innovatief en dynamisch bedrijf dat dicht bij de klant staat. Alle medewerkers van Unilin hebben dezelfde missie: het maken van mooie en gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten.

‘Op dit moment is er veel vraag naar prefab bouwmaterialen. Wij kunnen traditionele prefabkappen leveren op basis van wol, maar ook kappen die bestaan uit dakelementen met PIR-isolatie. Bovendien leveren we ruwbouw dakkapellen en wanden.’


Toekomstgerichte oplossingen

Unilin Insulation is klaar voor de energietransitie van de komende decennia. Het bedrijf levert verschillende producten die ideaal zijn voor het renoveren en opwaarderen van Nederlandse woningen. De Kok:

‘Een woningcorporatie wil natuurlijk dat huurders zo min mogelijk overlast ervaren als hun woning wordt opgeknapt. Daarom hebben wij systemen ontwikkeld waarmee na-isolatie erg snel en makkelijk uitgevoerd kan worden. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. In Den Helder bijvoorbeeld, zijn de afgelopen maanden 500 woningen gerenoveerd en voorzien van onze dubbelschalige dakelementen met Rc-waarde 10.’


renovatie van woningen in Den Helder


Digitale dienstverlening

Naast bedenker, maker en leverancier van duurzame producten, is Unilin graag gesprekspartner in het zoeken naar de juiste oplossingen voor ieder project. Ook de samenwerking met BouwConnect speelt hierin een rol, vertelt de commercieel directeur.

‘De Twee Snoeken heeft goede banden met verschillende voorschrijvende instanties. En de ontwikkelaars van BouwConnect zijn inventief. Ze maken passende digitale oplossingen voor ons die werken! Zo kunnen onze ketenpartners snel en gemakkelijk de juiste digitale productinformatie vinden.’

De productselector die BouwConnect ontwikkelde is geïntegreerd in de bedrijfswebsite en Unilin gebruikt de tool actief als communicatiemiddel.


Complimenten

Unilin Insulation Nederland maakt deel uit van de UNILIN Group. Het uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten beschikt over de nodige accreditaties en keurmerken: EPD, DOP, KOMO, Dubokeur, ISO 14001:2015 etc. ‘Unilin is een fantastische leverancier. Ze doen wat ze zeggen. Unilin is altijd onderdeel van de oplossing en nooit van het probleem!’ Aldus een leverancier van bouwmaterialen die al 25 jaar met het bedrijf samenwerkt.


Links

De productselector van BouwConnect helpt relaties bij het vinden van het juiste Unilin-product. De dakelementen en isolatieplaten zijn tevens opgenomen in de BouwConnect Bibliotheek Online & Pro en voorzien van CAD-tekeningen en bestekteksten.

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen