Loading...
  18 augustus 2022

Uw producten op overheidsplatform verbeterjehuis.nl

BouwConnect heeft groot nieuws! Dit najaar wordt het vernieuwde verbeterjehuis.nl gelanceerd; hét online verduurzamingsplatform voor alle Nederlanders. In opdracht van de Rijksoverheid maken wij deze bestaande website veel slimmer en gebruiksvriendelijker.

De basis hiervan is onze innovatieve Smart Twin-technologie. Hiermee kunnen woningeigenaren en huurders hun verduurzamingsmogelijkheden eenvoudig onderzoeken en direct offertes opvragen voor (verduurzamings)maatregelen, waarbij uw producten worden gekozen en toegepast. Dit biedt u als (toekomstige) BCB-deelnemer allerlei unieke en nieuwe mogelijkheden.

Waarom is dit interessant voor u?
Door de samenwerking tussen verbeterjehuis.nl en Smart Twin kunt u uw afzetmarkt in één klap aanzienlijk vergroten. Bent u fabrikant of leverancier van verduurzamingsmaterialen, zoals duurzame apparaten, zonnepanelen, beglazing of warmtepompen? Door uw producten uit de BCB ook op te nemen in Smart Twin worden deze direct online toegankelijk voor alle particuliere woningeigenaren en huurders, die met één druk op de knop een prijs opvragen. Zo komt u in huis bij heel verduurzamend Nederland! En dat is niet alleen van belang voor u, maar zeker ook voor uw netwerk van bouw- en installatiebedrijven, die uw producten plaatsen. Zij kunnen via verbeterjehuis.nl namelijk direct gerichte offertes uitbrengen en daarin uw producten en toepassingen opnemen.

Landelijk verduurzamingsplatform – verbeterjehuis.nl
Dat we onze woningen dringend moeten verduurzamen, dat weten we inmiddels allemaal. Maar op welke manier zorgen we ervoor dat verduurzaming voor alle Nederlanders begrijpelijk, concreet en haalbaar is? Om hen te helpen bij het maken van de juiste verduurzamingskeuzes heeft de Rijksoverheid enige jaren geleden de website verbeterjehuis.nl ontwikkeld. Hierop ontdekken bewoners de mogelijkheden voor het energiezuinig en duurzaam maken van hun huis aan de hand van tips, voordelen en ervaringen van anderen.

Wat is Smart Twin?
Met onze gloednieuwe Smart Twin-technologie kan er van iedere fysieke woning een digitaal evenbeeld worden gemaakt; een slimme 3D-woning. Op het vernieuwde verbeterjehuis.nl vinden bewoners een eerste 3D-versie van hun eigen huis, samengesteld op basis van open data. Nadat zij deze digitale woning zelf hebben aangevuld met relevante gegevens kunnen zij hun op maat gemaakte verduurzamingsopties eenvoudig onderzoeken en virtueel uitproberen. Aan de basis hiervan liggen de technische uitgangspunten én producten uit de BouwConnect Bibliotheek. Bouwkundige consequenties, realistische kostenindicaties en subsidiemogelijkheden worden voor bewoners direct duidelijk. Vervolgens vragen zij gerichte offertes aan voor bijvoorbeeld een warmtepomp, zonnepanelen, isolatiemaatregelen of HR++ glas.

Maar dat is niet alles
Ook woningcorporaties, VVE’s en gemeenten gaan (buiten verbeterjehuis.nl om) werken met Smart Twin. Op termijn komt deze software ook beschikbaar voor de utiliteitsbouw, waardoor uw aanbod ook zichtbaar wordt voor deze marktpartijen. Zo is Smart Twin hét platform waarmee producten en diensten op de juiste manier in beeld en bij elkaar komen, direct bij de eindgebruiker en bij uiteenlopende professionele marktpartijen.

Meer over Smart Twin

Uw deelname aan Smart Twin
Heeft u al een presentatie in de BouwConnect Bibliotheek? Dan nemen wij uw gegevens gratis op in het bedrijvenregister. Zo vergroot u uw bereik zonder extra marketing- en salesinspanningen.

Levert u rechtstreeks aan consumenten en wilt u offerteaanvragen kunnen ontvangen? Dan betaalt u een maandelijkse bijdrage en een kleine vergoeding per uitgebrachte offerte.

Wilt u meer weten of u direct aansluiten op het grootste verduurzamingsplatform van Nederland? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat u op verbeterjehuis.nl zichtbaar bent.


Vertel me meer!

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen