Loading...
  9 oktober 2018

Vebo Beton & Staal: de kracht van de combinatie

Een gesprek met Reinier van Aalsburg, commercieel directeur bij Vebo Beton & Staal.

Vebo Beton & Staal omvat de bedrijven Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. Deze twee bedrijven vullen elkaar perfect aan in het aanbod van producten waarmee elk gewenst gevelidee kan worden vormgegeven. Vebo biedt al jarenlang zijn assortiment aan in de BouwConnect Bibliotheek, en was ook een van de eerste bedrijven die een BouwConnect productselector met een productgenerator introduceerde.

Wij interviewden Reinier van Aalsburg, commercieel directeur bij Vebo Beton & Staal:

Vebo Beton & Staal is een innovatief, ontwikkelend en producerend bedrijf dat bekendstaat om zijn no-nonsense cultuur.

Bij Vebo Beton ontwikkelen, engineeren  en produceren wij prefab betonelementen in een grote diversiteit: van balkon-, galerij- en bordesplaten tot trappen, lateien, raamdorpels, kantplanken, afdekbanden, siergevelbanden, dakranden enz. Dagelijks ontwerpen en produceren wij ruim 1600 unieke producten, zowel standaard als buiten standaard. En alle elementen zijn schoonwerkbeton, zichtwerk.

Vebo Staal ontwikkelt, engineert en produceert stalen opvangsystemen voor op en in de gevels. Denk hierbij aan stalen geveldragers, stalen lateien, stalen borstweringsteunen en stalen opvang voor gevelelementen.

Door een zeer secure werkvoorbereiding en de bijzondere combinatie van stalen geveldragers en prefab beton kunnen wij een gevel precies díe uitstraling geven waar de opdrachtgever naar op zoek is. Cruciaal daarbij is dienstverlening. En precies dat aspect kenmerkt ook onze samenwerking met BouwConnect.

Vebo en BouwConnect: al jarenlang een win-win situatie!


Wij werken, in opdracht van middelgrote en grotere aannemers, samen met architecten voor de vorm en het ontwerp en met constructeurs voor de constructies. Door de inzet van de BouwConnect Bibliotheek kunnen wij al deze doelgroepen, die in het ontwerp of tijdens de voorbereiding met onze producten willen werken, nóg beter bedienen. Zowel Vebo Beton als Vebo Staal beschikken bovendien al jarenlang over een BouwConnect productselector.

Het verfijnen van de BCB en het opzetten van een maatwerktool (o.a. de Revit-bibliotheek) levert voor de gebruikers tijdwinst en minder faalkosten op. Zo ontzorgen we alle gebruikers en kunnen we hen nóg beter van dienst zijn. Met name door het opzetten van de maatwerktool heeft een (ontwerpende) gebruiker eerder in het bouwproces de beschikking over de bibliotheek met de producten van Vebo. Wij zien de BCB dan ook niet louter als software, maar als een vorm van dienstverlening en een manier om met onze doelgroepen te communiceren.

Interesse in BouwConnect?

Laat hier uw e-mailadres achter, dan ontvangt u het belangrijkste nieuws direct in uw mailbox.

Vul uw e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen