Loading...

Opleidingen

Onze opleidingen zijn altijd to-the-point. Beknopt waar dat kan en diepgravend waar dat moet. 

Na het volgen van de opleiding ontvangt u een cursuscertificaat. Bent u geïnteresseerd in een Autodesk basiscursus, zoals Revit en AutoCAD, dan verwijzen we u graag naar het bedrijf waarmee wij samenwerken: CAD & Company (Autodesk Platinum Partner).

Bekijk hieronder ons aanbod. Kies de juiste training en schrijf direct in via het tabblad 'Inschrijven'.

Aanpassingen in verband met het coronavirus

Cursuslocatie

Wij verzorgen onze cursussen online of in ons kantoor in 's-Hertogenbosch. Uiteraard kunnen wij ook maatcursussen verzorgen op locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een Autodesk basiscursus, zoals Revit en AutoCAD, dan verwijzen we u graag naar het bedrijf waarmee wij samenwerken: CAD & Company (Autodesk Platinum Partner). Zij bieden diverse cursusmogelijkheden aan.

Locatie BouwConnect

Het kantoor van De Twee Snoeken staat op Postelstraat 49 in
's-Hertogenbosch.

Openbaar vervoer
Neem de bus of trein naar 's-Hertogenbosch Centraal Station. Vanaf het station loopt u in 8 minuten naar ons pand in de Postelstraat.

Auto
De binnenstad is afgesloten voor auto’s. U krijgt toegang tot de Postelstraat om iets op te halen of af te leveren, maar u kunt niet in de straat parkeren. Wij adviseren u daarom te parkeren in parkeergarage Wolvenhoek. Vanaf hier loopt u in 4 minuten naar ons kantoor.

Andere dichtbijgelegen parkeermogelijkheden zijn parkeergarage Arena, parkeergarage Stationsplein, parkeergarage St-Jan en op straat aan de Sint Janssingel, de Westwal of de Van der Does de Willeboissingel.

Klik op de knoppen hieronder voor de routes in google maps.

route vanaf station route vanaf parkeergarage

Heeft u een vraag over ons trainingsaanbod?

Neem contact op met de afdeling Verkoop.

Of blijf op de hoogte van BouwConnect