Loading...

Opleidingen

Onze opleidingen zijn altijd to-the-point. Beknopt waar dat kan en diepgravend waar dat moet. 

Na het volgen van de opleiding ontvangt u een cursuscertificaat. Bij een Revit-training is dat een officieel Autodesk-certificaat. Deze trainingen worden namelijk verzorgd in het Autodesk Training Center van CAD Accent

Bekijk hieronder ons aanbod. Kies de juiste training en schrijf direct in via het tabblad 'Inschrijven'.

Cursuslocaties

De cursuslocatie is afhankelijk van de cursus die u volgt. Cursussen waarin we werken met Revit worden gegeven in de Autodesk Authorized Training Centers  van CAD Accent.

De overige cursussen vinden plaats in het kantoor van De Twee Snoeken in 's-Hertogenbosch. Uiteraard kunnen wij ook maatcursussen verzorgen op locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Locatie CAD Accent

Locatie BouwConnect

Het kantoor van De Twee Snoeken, BouwConnect en WoonConnect staat in de Postelstraat in 's-Hertogenbosch. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Openbaar vervoer
De Twee Snoeken is goed bereikbaar met bus of trein. Vanaf Centraal Station 's-Hertogenbosch loopt u in 8 minuten naar ons pand aan de Postelstraat 49.

Auto
Er is over het algemeen weinig parkeerruimte beschikbaar in de Postelstraat. Wij adviseren u daarom te parkeren in Parkeergarage Wolvenhoek aan de Wolvenhoek 12. Vanaf hier loopt u in 4 minuten naar ons kantoor.

route vanaf station route vanaf parkeergarage

Heeft u een vraag over ons trainingsaanbod?

Neem contact op met de afdeling Verkoop.

Of blijf op de hoogte van BouwConnect

Data-update mei 2019