Loading...

Opleidingen

Onze opleidingen zijn altijd to-the-point. Beknopt waar dat kan en diepgravend waar dat moet. 

Na het volgen van de opleiding ontvangt u een cursuscertificaat. Bij een Revit-training is dat een officieel Autodesk-certificaat. Deze trainingen worden namelijk verzorgd in het Autodesk Training Center van CAD Accent

Bekijk hieronder ons aanbod. Kies de juiste training en schrijf direct in via het tabblad 'Inschrijven'.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus hanteren wij voor alle opleidingen, inclusief maattrainingen, de richtlijnen van het RIVM.

Aanpassingen in verband met het coronavirus

Cursuslocaties

De cursuslocatie is afhankelijk van de cursus die u volgt. Cursussen waarin we werken met Revit worden gegeven in de Autodesk Authorized Training Centers  van CAD Accent.

De overige cursussen vinden plaats in het kantoor van De Twee Snoeken in 's-Hertogenbosch. Uiteraard kunnen wij ook maatcursussen verzorgen op locatie. Neem hiervoor contact met ons op.

Locatie CAD Accent

Locatie BouwConnect

Het kantoor van De Twee Snoeken staat op Postelstraat 49 in
's-Hertogenbosch.

Openbaar vervoer
Neem de bus of trein naar 's-Hertogenbosch Centraal Station. Vanaf het station loopt u in 8 minuten naar ons pand in de Postelstraat.

Auto
De binnenstad is afgesloten voor auto’s. U krijgt toegang tot de Postelstraat om iets op te halen of af te leveren, maar u kunt niet in de straat parkeren. Wij adviseren u daarom te parkeren in parkeergarage Wolvenhoek. Vanaf hier loopt u in 4 minuten naar ons kantoor.

Andere dichtbijgelegen parkeermogelijkheden zijn parkeergarage Arena, parkeergarage Stationsplein, parkeergarage St-Jan en op straat aan de Sint Janssingel, de Westwal of de Van der Does de Willeboissingel.

Klik op de knoppen hieronder voor de routes in google maps.

route vanaf station route vanaf parkeergarage

Heeft u een vraag over ons trainingsaanbod?

Neem contact op met de afdeling Verkoop.

Of blijf op de hoogte van BouwConnect

De ophangsystemen van STAS optimaal beschikbaar voor de architect