Licenties

Onze softwarelicenties werken met een softwarelock (inlogcode en wachtwoord), of een hardwarelock (usb-stick). Studenten kunnen via deze pagina zelf een gratis licentie aanvragen. Ook voor scholen, docenten en stagiairs zijn er speciale licenties.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een licentie aanvragen, neem dan even contact op. U bereikt ons met het contactformulier, per telefoon 073 690 16 22 of mail verkoop@bouwconnect.nl

Maandlicentie

Als u nog niet zeker bent over de aanschaf van een softwarepakket, kunt u een licentie huren. De minimale huurperiode is een kalendermaand en u kunt de huur maandelijks opzeggen. Indien u besluit over te gaan tot aanschaf van deze licentie, wordt 80% van de gemaakte huurkosten in mindering gebracht op de reguliere aanschafkosten.

Stagelicentie

Komt er een stagiair bij u werken, dan kunt u voor hem/haar een stagelicentie huren. We ontvangen daarvoor graag een stageverklaring die is ondertekend door u, door de stagiair en door de opleiding. Een ASD-BCB licentie voor stagiairs kost 40 euro per maand met eenmalig 55 euro administratiekosten. Ook voor andere softwarepakketten kunt u een stagelicentie huren.

Studentenlicentie

Je kunt voor alle BouwConnect software een gratis studentenlicentie aanvragen. Een studentenlicentie is geldig gedurende een schooljaar en mag niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden, ook niet voor je stage. Bij de start van het nieuwe jaar kun je de licentie verlengen door een nieuw bewijs van inschrijving aan te leveren. Hieronder staat een link naar het aanvraagformulier voor ASD met de BouwConnect Bibliotheek en de Toetsingsmodules. 

Zo vraag je een licentie aan:
• Print het aanvraagformulier en vul het in.
• Scan het ingevulde formulier, of maak er een duidelijke foto van.
• Maak een scan of foto van je Bewijs van Inschrijving van 2018/2019.*
• Mail deze 2 bijlagen naar info@tweesnoeken.nl

Je kunt de software gebruiken in combinatie met Revit en Adomi. Meer info over een Revit studentenlicentie krijg je via het forum van CAD Accent. 

* Het gaat erom dat je bewijst dat je dit huidige schooljaar/collegejaar student bent. Dus het is belangrijk dat er een actuele datum op het document staat, of dat het studiejaar 2018/2019 erop staat. Als je geen bewijs van inschrijving hebt, dan kun je er een opvragen bij de studentenadministratie van je opleiding. 

Schoolnetwerklicentie

Onderwijsinstellingen kunnen de BouwConnect software tegen een sterk gereduceerd tarief gebruiken. Naast de licentie voor maximaal 250 gelijktijdige gebruikers, krijgen vakdocenten ieder een eigen licentie en ze kunnen deelnemen aan de introductiecursus. Wij helpen u graag bij de implementatie van de schoolnetwerklicentie en bij het samenstellen van een lesmethode. Als u wilt kunnen we ook support bieden op locatie.

U kunt ASD en de BouwConnect Bibliotheek onder andere gebruiken in combinatie met Revit, AutoCAD (via CAD Accent) en Adomi. 

Heeft u vragen of wilt u de BouwConnect Bibliotheek gebruiken?

Wij staan u graag te woord

Of blijf op de hoogte van BouwConnect