Licenties

Gebruik van de software van BouwConnect (De Twee Snoeken) vereist een licentie, waarin de voorwaarden van het gebruik van de software zijn vastgelegd. Afhankelijk van het gebruik, zijn er diverse soorten licenties beschikbaar. 

Bij tijdelijk gebruik kan voor ieder softwarepakket een licentie worden gehuurd (vanaf minimaal 1 maand). Daarnaast zijn er specifieke regelingen voor stagiairs, scholen en studenten.

Voor meer informatie over een tijdelijke licentie voor onze software kunt u contact met ons opnemen.

Huurlicenties

Wanneer u (nog) niet zeker bent over de aanschaf van een licentie, heeft u de mogelijkheid een softwarelicentie te huren. De minimale huurperiode is 1 kalendermaand en de huur kan maandelijks opgezegd worden. 

Indien u besluit over te gaan tot aanschaf van deze licentie, wordt 80% van de gemaakte huurkosten in mindering gebracht op de reguliere aanschafkosten.

Stagelicenties

Als u een stagiair in dienst neemt, kunt u een ASD stagelicentie huren. Voorwaarde is dat u een stageverklaring overlegt, die getekend is door de student, de school en het stage verlenend bedrijf. 

Indien u besluit over te gaan tot aanschaf van de stagelicentie, wordt 80% van de gemaakte huurkosten (van maximaal 12 maanden aaneensluitend) in mindering gebracht op de reguliere aanschafkosten. 

De huurkosten voor een ASD stagelicentie, inclusief BCB, bedragen € 40,- per maand en eenmalig
€ 55,- administratiekosten. U kunt ook andere softwarepakketten huren, neem hiervoor contact met ons op via 073 6140407 of verkoop@tweesnoeken.nl.
U kunt een Adomi stagelicentie aanvragen bij Arkey systems.

Studentenlicenties

Studenten kunnen een gratis ASD studentenlicentie aanvragen bij De Twee Snoeken. De studentenlicentie geeft tevens recht op gebruik van De BouwConnect Bibliotheek en onze  Toetsingsmodules (Gebieden, Brand, Daglicht, Geluid, Spui, Ventilatie en EPG). 

De studentenlicentie is uitsluitend bedoeld voor gebruik door studenten in het kader van de studie. De licentie mag dus niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden en ook niet voor stages. Wij raden studenten aan de ASD-gebruiksovereenkomst zorgvuldig door te lezen. 
Een Adomi studentenlicentie kan worden aangevraagd bij Arkey systems.

Licentie aanvragen
Je kunt gedurende je studieperiode gebruikmaken van een gratis studentenlicentie. Deze licentie is steeds een jaar geldig, van 1 oktober tot 1 oktober. Na deze datum kun je de licentie verlengen door een nieuw bewijs van inschrijving te mailen.

Om een studentenlicentie te kunnen leveren, hebben wij het volgende nodig: 
• een bewijs van inschrijving of een kopie collegekaart van het huidige schooljaar 
• een volledig ingevulde en ondertekende ASD-gebruiksovereenkomst 

Het aanvraagformulier en de gebruiksovereenkomst van ASD kun je aanvragen via info@tweesnoeken.nl.
Een Adomi studentenlicentie kun je aanvragen bij Arkey systems.

Schoolnetwerklicenties

Onderwijsinstellingen kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik maken van de software van BouwConnect. Neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop, via 073 6140407 of verkoop@tweesnoeken.nl. Voor studenten is het gebruik van ASD voor Adomi gratis. 
Een Adomi licentie kunt u aanvragen bij Arkey systems.

Ondersteuning 
Bij de implementatie van software op scholen wordt optimale ondersteuning geboden. Van alle software is een netwerklicentie beschikbaar die tot 250 gelijktijdige gebruikers kan bedienen. Wij bieden desgewenst on-site ondersteuning om de implementatie gestroomlijnd en snel te laten verlopen. 

Scholing 
Vakdocenten kunnen - wanneer de opleiding een netwerklicentie heeft aangeschaft - kosteloos deelnemen aan de cursus. De Twee Snoeken levert aan onderwijsinstellingen een volledig cursuspakket, waarbij de mogelijkheid bestaat om specifiek voor uw onderwijsinstelling lesmateriaal te ontwikkelen. In combinatie met de opleiding van docenten kan de cursus op die manier perfect geïntegreerd worden in het lesprogramma.

Docentenlicenties

Als de opleiding een netwerklicentie heeft, kunnen vakdocenten kosteloos een ASD docentenlicentie aanvragen. De ASD docentenlicentie geeft tevens recht op gebruik van de BouwConnect Bibliotheek en onzeToetsingsmodules (Gebieden, Brand, Daglicht, Geluid, Spui, Ventilatie en EPG).
Een Adomi licentie kunt u aanvragen bij Arkey systems.

Heeft u vragen of wilt u de BouwConnect Bibliotheek gebruiken?

Wij staan u graag te woord

Of blijf op de hoogte van BouwConnect